Deel je scherm
Toon eenvoudig alles op je scherm, zoals een live tariefcalculator, terwijl je deelnemer toekijkt.

Door de Node "screenshare" toe te voegen, kan je je scherm delen met de deelnemer.

Kopieer de codesnippet naar je script

<node id="Share_your_screen" type="ScreenShare">
<name>Share your screen</name>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer (hier: Share_your_screen).
2.
Je kan de node een beschrijvende naam geven. (hier: Share your screen).
3.
Druk op de knop 'Opslaan'.

Controleer nu het script door het uit te voeren ... klik op 'Nieuwe sessie starten'.

BELANGRIJK: deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor gebruikers met de volgende browsers:

• Mozilla Firefox
  • Google Chrome