Alle partners hebben toegang tot de partnerzone die bestaat uit:

• Mijn klanten: biedt een overzicht van al uw klanten, inclusief hun licenties, aantal gebruikers en registratiedatum. Dit overzicht helpt u om je klanten bij te houden.

• Partner info: bevat alle exclusieve informatie die je nodig hebt, zoals PowerPoint-presentaties, klantcases, bestelformulieren, juridische documenten, trainingsmateriaal en nog veel meer. De exclusieve informatie helpt je om Idiligo te verkopen en leads te genereren.

Om toegang te krijgen tot de partnerzone, log je in op je Idiligo-account en klik je op 'partner zone'.

Neem voor meer informatie contact op met onze partner desk: