Met deze functie kan je of je deelnemer bestanden uploaden tijdens de Online Meeting. Die bestanden kunnen tijdens de online meeting worden gepresenteerd, verzonden of ondertekend. Je kunt ze ook na de online meeting downloaden door op 'meeting bewerken' te klikken.

Kopieer de code-snippet naar je script

<node id="Upload_documents" type="Upload">
<name>Upload documents</name>
<uploads>
<upload name="curriculum vitae" description="CV client" externalId="doc01" fileTypes="pdf,jpg" mandatory="false" />
</uploads>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer (hier: Upload_documents).
2.
U kunt het knooppunt een beschrijvende naam geven (hier: Upload documents).
3.
Geef een uploadnaam (hier curriculum vitae), een beschrijving (hier: CV client), een externalId (hier: doc01) en zorg ervoor dat u de fileTypes (hier: pdf, jpg) invult - (allemaal mogelijk, wees voorzichtig : vermijd spaties).

OPMERKING: In andere nodes kan je verwijzen naar dit geüploade document met uploadId="doc01"