Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen?

Hoe kan ik mijn profielgegevens wijzigen?

Log in bij je Idiligo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 'mijn profiel' te selecteren. Hier kan je je profielgegevens wijzigen. Klik na het wijzigen op 'opslaan'.

Hoe kan ik mijn wachtwoord aanpassen?

Log in bij je Idiligo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 'mijn profiel' te selecteren. Om je wachtwoord aan te passen, klik op de 'wijzig' knop. Voer een nieuw wachtwoord in en doe dit nogmaals. Klik op 'opslaan' om je wachtwoord te bewaren en klik nogmaals om 'opslaan' om je profiel op te slaan.