Idiligo biedt een krachtige API voor ontwikkelaars om Idiligo te integreren in andere applicaties.

Integratie voorbeelden:

1. Integreer Idiligo in je CRM applicatie

Deel je commerciƫle propositie met je klanten, door in je CRM applicatie eenvoudig op de Idiligo-knop te klikken.

Geavanceerd: vergaar klantinformatie en creƫer een gepersonaliseerde aanbieding met Idiligo. Alle vergaarde informatie en aanbiedingen kunnen direct worden opgeslagen in je CRM applicatie.

2. Werf nieuwe medewerkers

Start een sollicitatiegesprek direct vanuit een applicant tracking system en vul de benodigde informatie over de kandidaat aan. Deel documenten, zoals CV's of functiebeschrijvingen. Door het toepassen van de webcam en het communiceren met de kandidaat, werk je effectief en wordt tijd bespaard.

3. Real time documenten invullen met Idiligo

Voor veel producten en diensten is het vaak vereist dat de klant documenten invult. Met Idiligo kan je deze formulieren samen met de klant invullen en direct laden in je eigen systeem.

http://app.idiligo.com/insideservice20.asmx