Upgrade & downgrade account

Voor een upgrade of downgrade van je account, ga naar je account instellingen en kies de gewenste licentie:

Licentie beëindigen en het recht vergeten te worden

Als je onze diensten niet meer wilt continueren, kan je downgraden naar een Free account. We zullen je geen facturen meer sturen.

Om je licentie te beëindigen en voor het verwijderen van je account en alle opgeslagen data in ons systeem kun je ons mailen naar:

Factuuradres

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Onder het kopje 'Factuuradres' kun je de gegevens wijzigen. Na het wijzigen van je gegevens druk je op 'opslaan' om je gegevens op te slaan.

Contact-informatie?

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Onder het kopje 'Contact' kun je je contact informatie wijzigen. Na het wijzigen van je gegevens druk je op 'opslaan' om je wijzigingen op te slaan.

Betaling

De betalingsmethodes die je kan gebruiken om te betalen zijn per bankoverschrijving, SEPA, direct overboeken of met CreditCard. Als je gebruik wil maken van SEPA B2B direct debits (alleen Europa), vul dan het onderstaande formulier in en verstuur het naar: