Maak rapporten
Maak automatisch rapporten van elke vergadering. Dit kan een samenvatting zijn van de ingevulde formulieren, besproken contracten of iets anders.

Rapporten worden op dezelfde manier gemaakt als documenten automatisch genereren. Lees hier hoe het werkt. Codefragment - Documenten automatisch genereren.

Of bekijk ons voorbeeld voor rapporten maken:

Ga naar 'Templates' en klik op 'Nieuw' voor een nieuwe template of bewerk een bestaande template. Elke template heeft een unieke code en beschrijving (voorvoegsel). De code van de template (hier: template1) wordt automatisch gegeven en kan handmatig worden gewijzigd. Vul een logische beschrijving in voor de template (hier: Mijn eerste template).

Dit zijn de veldnamen voor een rapport.

Bedrijfsnaam
Geboortenaam
Achternaam
Aantal pakketten
Volledige naam van de gebruiker
= Smith Ltd.
= Frank
= Smith
= 10
= Idiligo

Code
template1

Voorvoegsel
Mijn eerste sjabloon
Tekst
Hallo [flow:birth name] [flow:family name],

bedankt voor de online meeting van vandaag.

Je hebt softwarepakketten voor [flow:amount of packages] besteld.

Groet,

Controleer nu het script door het uit te voeren ... klik op 'Nieuwe sessie starten'.

In Idiligo-Frontend ziet het eruit als:

Hallo Frank Smith,

bedankt voor de online meeting van vandaag.

Je hebt 10 softwarepakketten besteld.

Groet,

Idiligo