Design je meeting panel met logo, achtergrondkleur en style sheets

Om stylesheets toe te voegen aan het meeting panel, klik op 'Accountinstellingen'. Selecteer Call CSS en voer jouw CSS code in. Als een voorbeeld kan je ook de CSS code kopiëren. Klik hier om te openen

Taal

Om de taal te veranderen klik op 'Accountinstellingen en selecteer de gewenste taal.

Verlooptijd meeting

Ga naar 'Accountinstellingen'. De verlooptijd van een meeting staat automatisch op 60 dagen en kan veranderd worden in elke gewenst getal.

Bedrijfsinformatie

Ga naar 'Accountinstellingen'. Hier kun je onder het kopje 'Gegevens organisatie' je gegevens veranderen zoals naam organisatie, BTW-nummer en KvK-nummer.

Factuuradres

Ga naar 'Accountinstellingen'. Hier kan je het factuuradres aanpassen.

Mijn contactinformatie

Ga naar 'Accountinstellingen'. Onder het kopje 'Factuuradres' kun je de gegevens wijzigen.

Gebruik je eigen mailomgeving om email te versturen

Wanneer je mails verstuurt naar je deelnemer in Idiligo wordt de mail verzonden vanuit de Idiligo server en ontvangt je deelnemer de mail vanuit onze info mailbox. Het is mogelijk om vanuit Idiligo mails te versturen vanuit je eigen mailomgeving.

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Klik op 'mail' en vul de volgende gegevens in:

• Jouw e-mail
  • SMTP server
  • SMTP port (587)
  • TLS gebruiken: afhankelijk van je provider, selecteer 'JA' or 'NEE' (voor Gmail selecteer 'JA')
  • SMTP gebruikersnaam
  • SMTP wachtwoord

Voor Gmail volg de volgende stappen:

1. Log in met het Gmail account die je wilt gebruiken

2. Ga naar https://myaccount.google.com/lesssecureapps en selecteer AAN bij 'Allow less secure apps'

3. Start een Idiligo online meeting en verstuur een mail

4. Je ontvangt een mail van Gmail met de bevestiging dat je de verzender bent, Klik op 'check activity' om dit te bevestigen.