Hoe start ik een online meeting & nodig ik een deelnemer uit?

Hoe kan een deelnemer aan de online meeting deelnemen?

Waar kan ik informatie en documenten vinden na de Online Meeting?

Informatie en documenten kunnen gevonden worden bij 'meetings' op je startscherm. Klik op de gewenste meeting om de meeting details te zien. Deze meeting details bevatten algemene informatie, verzamelde gegevens, bestanden, opmerkingen.

Heeft mijn deelnemer een Idiligo account nodig?

Nee, je deelnemer heeft geen Idiligo account nodig. Je deelnemer kan eenvoudig deelnemen aan de online meeting door een link in een e-mail, of door de 'Meeting ID' in te vullen bij de 'Join meeting' knop op de Idiligo website.

Kan ik een Online Meeting stoppen en op een later tijdstip doorgaan?

Ja, je kan op elk gewenst moment stoppen en doorgaan met een Online Meeting. Stop de Online Meeting door te klikken op ‘Einde’. Om door te gaan met de Online Meeting, ga naar ‘Meetings’ en klik op de drie puntjes van de Meeting welke je wilt voortzetten. Klik op ‘Start’ om de Online Meeting te starten. Zo gaat deze precies verder waar je eerder was gebleven.

Ben ik alle informatie kwijt als ik een online meeting voortijdig beëindig?

Nee, alle informatie die je hebt verzameld wordt opgeslagen en kan teruggevonden worden in je meeting overzicht.