Als eerst dien je te bepalen waar je de digitale handtekening wilt hebben in het document. Er zijn namelijk 2 opties:

A. De handtekening wordt automatisch geplaatst op een vaste plaats. In het public script Upload & Sign is dit rechtsonder op de eerste pagina. Dit staat ingesteld in het script en kan je voor je Eigen Scripts zelf aanpassen.

B. De handtekening wordt geplaatst op de plek in het document waar je een sign tag hebt toegevoegd.

Een sign tag is de volgende code die je toevoegt aan het document:

• eenvoudig: ##SIG{}
  • geavanceerd : ##SIG{ x:'0mm',y:'-15mm',w:'5cm', h:'1.5cm'}    zet deze code op een willekeurige plaats op de juiste bladzijde van het document en de x,y bepalin de positie op de pagina en w,h de afmeting van de handtekeningenveld.

Tip: Lees hoe digitaal ondertekenen werkt