Documenten downloaden
Jij en je deelnemer kunnen documenten downloaden tijdens de Online Meeting.

Met deze functie kunnen jij en je deelnemer een document downloaden (dat automatisch wordt gegenereerd in Idiligo) tijdens de Online Meeting. Dit bestand kan zijn:

• PDF

Kopieer het codefragment naar uw script

<node id="Download_documents" type="Download">
<name>Download documents</name>
<title>The title of the node</title>
<text>Subtitle</text>
<attachments>
<attachment templateCode="doc02" />
</attachments>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de Node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer of combinatie (hier: Download_documents).
2.
Je kan de node een beschrijvende naam geven (hier: Download documents).
3.
Wijzig de titel, deze zal bovenaan het scherm zichtbaar zijn (hier: The title of the node).
4.
Verander de tekst, het is de ondertitel en zichtbaar (hier: Subtitle).
5.
Zorg ervoor dat de templateCode verwijst naar de code in de template-bibliotheek (hier: doc02).