Documenten downloaden

Met deze feature kunnen jij en je deelnemer een document downloaden tijdens de Online Meeting. Dit bestand kan zijn:

• Een automatisch gegenereerde PDF (middels een template)
  • Een document dat eerder tijdens de online meeting is geüpload.

Downloaden van een automatisch gegenereerde PDF

Kopieer het codefragment naar uw script

<node id="Download_documents" type="Download">
<name>Download documents</name>
<title>The title of the node</title>
<text>Subtitle</text>
<attachments>
<attachment templateCode="doc02" />
</attachments>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de Node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer of combinatie (hier: Download_documents).
2.
Je kan de node een beschrijvende naam geven (hier: Download documents).
3.
Wijzig de titel, deze zal bovenaan het scherm zichtbaar zijn (hier: The title of the node).
4.
Verander de tekst, dit is de optionele ondertitel (hier: Subtitle).
5.
Zorg ervoor dat de templateCode verwijst naar een bestaande template-code in de template-bibliotheek (hier: doc02).

Download een eerder geupload document

Vervang de attachment-code door:

<attachment uploadId="up01" attach="true"/>