In deze Node kan je bestanden laten zien aan jouw deelnemer in formaten, als PDF, PPT, DOC, XLS, PNG, JPG.

Kopieer de code snippet in je script

<node id="Present_documents" type="File">
<name>Present documents</name>
<attachments>
<attachment fileCode="doc01" attach="true"/>
</attachments>
</node>

Na het kopiëren, doe het volgende:

1. Geef de node id een uniek nummer. Geef het een naam / nummer (hier: Present_documents).

2. Geef de node een beschrijvende naam (hier: Present documents).

3. Geef de bijlage fileCode een naam / nummer (hier: doc01).

4. Druk up de 'Save' Knop.

5. Ga naar 'Beheer Documenten' en voeg een document met een identieke filecode (hier: doc01) toe.

Controleer het script door het op te starten... klik 'Start nieuwe sessie'.

Gevorderd: Meerdere documenten

Er kunnen meerdere doccumenten toegevoegd worden aan een node. Kopieer de bijlage lijn, verander de tweede filecode en voeg een extra docuent toe aan Beheer Documenten. Tijdens de online meeting kan je wisselen tussen de documenten.

Kopiër de code snippet in jouw script

<attachment fileCode="doc02" attach="true"/>

Gevorderd: Andere bijlages

Naast bestanden kun je ook andere bijlagen presenteren. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn Documenten automatisch genereren of documenten uploaden.

Om dit te doen, verplaats fileCode met templateCode of uploadId.

Kopieer de code snippet in jouw script

<attachment templateCode="temp01" attach="true"/>

of/en

<attachment uploadId="up01" attach="true"/>

Tip bekijk: Video: Creëer je eigen Script (basic) om je eerste Script te maken.