Account

Upgrade & downgrade account

Om je account te upgraden of downgraden kun je ons mailen naar:

Licentie beëindigen en het recht vergeten te worden

Om je licentie te beëindigen en voor het verwijderen van je account en alle opgeslagen data in ons systeem kun je ons mailen naar:

Accountinstellingen

Algemeen

Hoe kan ik de taal veranderen?

Om de taal te veranderen ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Selecteer de gewenste taal en klik op 'opslaan' om de wijziging op te slaan.

Hoe kan ik de verlooptijd van een meeting aanpassen?

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. De verlooptijd van een meeting staat automatisch op 60 dagen en kan veranderd worden naar elke gewenst getal. Vul het gewenste getal in en klik op 'opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

Hoe verander ik mijn organisatie gegevens?

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Hier kun jd onder het kopje 'Gegevens organisatie' je gegevens veranderen zoals naam organisatie, BTW-nummer en KvK-nummer. Na het wijzigen van je gegevens klik je op 'opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

Hoe verander ik mijn factuuradres?

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Onder het kopje 'Factuuradres' kun je de gegevens wijzigen. Na het wijzigen van je gegevens druk je op 'opslaan' om je gegevens op te slaan.

Hoe verander ik mijn contact informatie?

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Onder het kopje 'Contact' kun je je contact informatie wijzigen. Na het wijzigen van je gegevens druk je op 'opslaan' om je wijzigingen op te slaan.

Mail

Hoe kan ik mails versturen vanuit mijn eigen mailomgeving?

Wanneer je mails verstuurt naar je deelnemer in Idiligo wordt de mail verzonden vanuit de Idiligo server en ontvangt je deelnemer de mail vanuit onze info mailbox. Het is mogelijk om vanuit Idiligo mails te versturen vanuit je eigen mailomgeving.

Ga naar je naam rechts bovenin je scherm en selecteer 'Accountinstellingen'. Klik op 'mail' en vul de volgende gegevens in:

• Jouw e-mail
  • SMTP server
  • SMTP port (587)
  • TLS gebruiken: afhankelijk van je provider, selecteer 'JA' or 'NEE' (voor Gmail selecteer 'JA')
  • SMTP gebruikersnaam
  • SMTP wachtwoord

Voor Gmail volg de volgende stappen:

1. Log in met het Gmail account die je wilt gebruiken

2. Ga naar https://myaccount.google.com/lesssecureapps en selecteer AAN bij 'Allow less secure apps'

3. Start een Idiligo online meeting en verstuur een mail

4. Je ontvangt een mail van Gmail met de bevestiging dat je de verzender bent, Klik op 'check activity' om dit te bevestigen.

Design

Hoe verander ik mijn bedrijfslogo en achtergrond kleur?

Betaal informatie

Wanneer ontvang ik een factuur ?

Idiligo verstuurt maandelijks een factuur.

Welke betalingsmethodes kan ik gebruiken om te betalen?

De betalingsmethodes die je kan gebruiken om te betalen zijn per bankoverschrijving, SEPA, direct overboeken of met CreditCard. Als je gebruik wil maken van SEPA B2B direct debits (alleen Europa), vul dan het onderstaande formulier in en verstuur het naar: