Voeg externe inhoud toe zoals YouTube-video's, advertenties of nog veel meer in je Online Meeting.

Met templates kunnen dynamische documenten aan de deelnemer worden gepresenteerd of kunnen templates worden gebruikt om HTML-inhoud weer te geven, zoals bijvoorbeeld:

• Youtube filmpjes
  • Webpagina's
  • Virtueel notitieblok
  • Geanimeerde presentaties
  • Kalender
  • Docs
  • Sheets
  • Kaarten

Kopieer het codefragment naar je script

<node id="Html_and_embed_iframes" type="Template">
<name>Html and embed iframes</name>
<templateCode>template001</templateCode>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de Node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer (hier: Html_and_embed_iframes).
2.
Je kan de Node een beschrijvende naam geven (hier: HTML en iframes insluiten).
3.
Zorg ervoor dat de templateCode verwijst naar de code in de template-bibliotheek (hier: template001).

Kopieer een van de volgende codevoorbeelden in uw sjabloon:

VoorbeeldenCode    Ingesloten bestand
Youtube filmpjes   <iframe width="100%" height="210" src="https://www.youtube.com/embed/QTcTBJfsXxE?rel=0&amp;autoplay=1;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Webpagina's<embed src="https://www.idiligo.com" style="width:100%; heigth: 300px;">

of

<iframe src="https://www.idiligo.com" width="100% height="300"></iframe>
Google kalender
https://support.google.com/calendar/answer/41207?hl=en