Als Idiligo-partner geven we regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van alle Idiligo-mogelijkheden.

Idiligo biedt de volgende trainingen aan:

• Verkoop training; hoe Idiligo te verkopen en meer te leren over geweldige use cases
  • Consultancy training; hoe adviseer je een klant en maak je een meeting journey
  • Script training; hoe maak je en codeer je scripts

Zodra je alle trainingen hebt doorlopen word je een succesvol gecertificeerd Idiligo partner en ontvang je een badge. De badge laat zien dat je klanten kunt adviseren en helpen bij het bouwen van scripts.

Neem voor meer informatie contact op met onze partner desk:

Partners worden regelmatig uitgenodigd voor update-trainingen.