Elke organisatie is anders en heeft haar eigen eisen en wensen. Ontwikkel een script dat exact jouw past op jouw situatie en leidt tot de gewenste doelstellingen. Het ontwikkelen van een eigen Script is eenvoudig en daarvoor heb je geen programmeer-ervaring nodig.

Bepaal welke meeting features je nodig heb en zet de betreffende code in de juiste logische volgorde. Klik hier om meer te weten te komen over de basis en de technische details.

Als je je eigen script in een Network Script wilt omzetten, neem contact met ons op.