Maak rapporten

Rapporten worden op dezelfde manier gemaakt als documenten automatisch genereren. Lees hier hoe het werkt. Codefragment - Documenten automatisch genereren.

Of bekijk ons voorbeeld voor rapporten maken:

Ga naar 'Templates' en klik op 'Nieuw' voor een nieuwe template of bewerk een bestaande template. Elke template heeft een unieke code en beschrijving (voorvoegsel). De code van de template (hier: template1) wordt automatisch gegeven en kan handmatig worden gewijzigd. Vul een logische beschrijving in voor de template (hier: Mijn eerste template).

Dit zijn de veldnamen voor een rapport.

Bedrijfsnaam
Geboortenaam
Achternaam
Aantal pakketten
Volledige naam van de gebruiker
= Smith Ltd.
= Frank
= Smith
= 10
= Idiligo

Code
template1

Voorvoegsel
Mijn eerste sjabloon
Tekst
Hallo [flow:birth name] [flow:family name],

bedankt voor de online meeting van vandaag.

Je hebt softwarepakketten voor [flow:amount of packages] besteld.

Groet,

[user:Full Name]

C

In Idiligo-Frontend ziet het eruit als:

Hallo Frank Smith,

bedankt voor de online meeting van vandaag.

Je hebt 10 softwarepakketten besteld.

Groet,

Idiligo