Documenten automatisch genereren

In een script kunnen PDF-documenten automatisch worden gegenereerd. Die documenten kunnen als bijlage per e-mail worden verzonden, ondertekend en gedownload door de gebruiker en de deelnemer.
Om een document te genereren, ga naar templates en maak een nieuw. Geef deze template een code, beschrijving en begin met invullen.
De template kan worden gevuld met velden die tijdens het script zijn verzameld.

Elke template heeft een unieke code en beschrijving. Vul een unieke code en beschrijving in voor de template (hier: template1 & My first template).
Dit zijn de veldnamen uit het code-snippet - vul een formulier in.

geboortenaam
achternaam
Volledige naam van de gebruiker
= Frank
= Smith
= Idiligo

Code
template1

Voorvoegsel
My first template
Tekst
Hallo [flow:birth name] [flow:family name],

bedankt voor het online gesprek van vandaag.

Hoogachtend

[user:Full Name]

In Idiligo-Frontend ziet het eruit als:

Hallo Frank Smith,

bedankt voor het online gesprek van vandaag.

Hoogachtend,

Idiligo