Presenteer foto's tijdens uw online vergadering.

Foto's worden gepresenteerd evenals documenten. Lees hier hoe het werkt. Codefragment - Presenteer een document

In deze Node kunt u een bestand aan uw deelnemer in de volgende formaten tonen:

•     PNG
  •     JPG, JPEG

Kopieer het codefragment naar uw script

<node id="Present_photos" type="File">
<name>Present photos</name>
<attachments>
<attachment fileCode="doc01" attach="true"/>
</attachments>
</node>

Na het kopiëren doet u het volgende:

1. Zorg ervoor dat het knooppunt-ID uniek is. (hier: Present_photos).
2.
U kunt het knooppunt een beschrijvende naam geven (hier: Present photos).
3.
Geef de bijlage fileCode een naam / nummer of een combinatie van beide (hier: doc01).
4.
Druk op de knop 'Opslaan'.
5.
Ga naar 'Documenten beheren' en voeg een document toe met een identieke fileCode (hier: doc01).