Presenteer video's tijdens je Online Meeting.

Met templates kunnen dynamische documenten aan de deelnemer worden gepresenteerd of kunnen sjablonen worden gebruikt om HTML-inhoud weer te geven, bijvoorbeeld:

• Youtube filmpjes

Kopieer het codefragment naar uw script

<node id="Present_videos" type="Template">
<name>Present videos</name>
<templateCode>template001</templateCode>
</node>

Na het kopiëren doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de Node-ID uniek is. Geef het een naam / nummer of een combinatie van beide (hier: Present_videos).
2.
Je kan de Node een beschrijvende naam geven (hier: Present videos).
3.
Zorg ervoor dat de templateCode verwijst naar de code in de sjabloonbibliotheek (hier: template001).

Kopieer een van de volgende codevoorbeelden in je template:

Voorbeelden
Code
Youtube filmpjes
<figure><iframe src="https://player.vimeo.com/video/357827493?background=1" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" autoplay="1" allowfullscreen=""></iframe></figure>

BELANGRIJK: video's moeten automatisch zijn ingeschakeld (autoplay = "1") en moeten zijn gedempt (muted = "1" of in dit voorbeeld background''"1")