In dit deel implementeren we het eigenlijke script.

In Fase 1: Concept (verhaallijn) maak je een keuze welke features je wilt gebruiken. in een logische en gestructureerde volgorde. Nu is jouw verhaallijn voorbereid en klaar voor de implementatie in Idiligo.

1. Ga naar 'Scripts'

2. Klik 'Nieuw' voor een nieuw script of bewerk een bestaand script.
Elk script heeft een unieke code en beschrijving. Maak een unieke code (bijvoorbeeld: 1234) en vul een logische beschrijving in voor het script (bijvoorbeeld: mijn eerste script)

3. Plaats de Open en Close snippets

Kopieer deze snippets in jouw script.

<flow>

<nodes>

</nodes>

</flow>

4. Dat is alles, je hebt de basis structuur af.

Nu kan je het script gaan invullen met jouw features. (deze noem we  'nodes').  (Tip:  Volg de volgorde van jouw verhaallijn).

5.  Selecteer jouw features om het script in te vullen.

Click on the respective feature to get to the code snippets (nodes).

Presenteer documenten
Presenteer documenten in verschillende bestandsformaten met je deelnemer en bespreek ze samen.

Formulieren in vullen
Creëer formulieren die je samen met jouw deelnemer wilt invullen.

Maak Keuzes
De keuze functie zorgt voor flexibiliteit tijdens jouw online meeting.

Scherm delen
Laat alles op je beeldscherm zien, zoals een live tariefcalculator, terwijl jouw deelnemer toekijkt.

Upload documenten
Gebruik deze functie om je deelnemer en jezelf toe te staan om documenten te uploaden.

Download documenten
Je deelnemer en jij kunnen documenten downloaden tijdens de online meeting.

Automatisch genereren van e-mails
Genereer en verzend e-mails inclusief rapportage, contracten of uitnodigingen voor de volgende online meeting.

Onderteken documenten
Laat contracten of formulieren ondertekenen tijdens de online meeting.

Html & embed iframes
Embed externe content zoals YouTube videos, advertenties of meer tijdens jouw online meeting.

Presenteer video's
Presenteer videos tijdens jouw online meeting.

Presenteer foto's
Presenteer foto's tijdens jouw online meeting.

Documenten automatisch genereren
Automatisch genereer PDF's uit ingevulde formulieren.

Maak rapporten
Creëer rapporten automatisch van elke meeting.

Tip bekijk: Video: Create your own Script (basic) om je eerste script te maken.