Het maken van je eigen script kan worden opgesplitst in twee verschillende fasen:

• 1: De conceptfase, waarin de storyline en de journey van de Online Meeting worden ontworpen
  • 2: De implementatiefase, waarin het Online Meeting-script feitelijk wordt gecodeerd

1: De conceptfase:

In de conceptfase denk je na over welke meeting features je eigenlijk nodig hebt voor een succesvolle Online Meeting. Je kan kiezen uit een groot aantal Online Meetings features. Nadat je hebt besloten welke features je nodig hebt, beslis je over het proces en plaats je ze daarom in een logische volgorde. Dit wordt een 'storyline' genoemd. Tijdens de Online Meeting leidt Idiligo je automatisch door dit vooraf gedefinieerde proces / je storyline.

2: De implementatiefase:

1. Meld je aan bij je account en ga naar ‘Resources’ -> ‘Scripts’

2. Klik op 'Nieuw script' om een nieuw script te maken of een bestaand script te bewerken.

Elk script dient een unieke code en beschrijving hebben. Maak een unieke code (bijvoorbeeld: 1234) en vul een logische beschrijving in voor het script (bijvoorbeeld: mijn eerste script)

3. Maak de basisstructuur van het script. Plaats hiervoor de "code snippets" Open en Close. Kopieer deze snippets naar je script:

<flow>
<nodes>

</nodes>
</flow>

4. Begin het script te vullen met de door jouw geselecteerde features (zie storyline uit de conceptfase).
Vul het script met de code snippets van de features, die 'nodes' worden genoemd. Voer de code snippets van de features toe, tussen Open- en Close. Volg de volgorde van je storyline.

Klik op de betreffende features om het code snippets te bekijken.

Presenteer documenten
Presenteer documenten in verschillende bestandsformaten met je deelnemer en bespreek ze samen.

Formulieren invullen
Creëer formulieren die je samen met jouw deelnemer wilt invullen.

Maak keuzes
De keuze-functie zorgt voor flexibiliteit tijdens jouw online meeting.

Scherm delen
Laat alles op je beeldscherm zien, zoals een live tariefcalculator terwijl jouw deelnemer meekijkt.

Upload documenten
Gebruik deze functie om je deelnemer en jezelf toe te staan om documenten te uploaden.

Download documenten
Je deelnemer en jij kunnen documenten downloaden tijdens de online meeting.

Automatisch genereren van e-mails
Genereer en verzend e-mails inclusief rapportage, contracten of uitnodigingen voor de volgende online meeting.

Onderteken documenten
Laat contracten of formulieren ondertekenen tijdens de online meeting.

Html & embed iframes
Embed externe content zoals YouTube videos, advertenties of meer tijdens jouw online meeting.

Presenteer video's
Presenteer video's tijdens jouw online meeting.

Presenteer foto's
Presenteer foto's tijdens je online meeting.

Autogenereer documenten
Automatisch PDF's genereren met ingevulde informatie uit het script.

Creëer rapporten