Scripts structureren Online Meetings. De meeting host en de deelnemer worden stap-voor-stap door de online meeting geleid, met de juiste inhoud op het juiste moment. Scripts bestaan uit meeting features, welke eenvoudig in een gestructureerde en logisch volgorde zijn gezet. Zie onze complete lijst met meeting features die je kunt gebruiken in een script.

Je kan een eigen script ontwikkelen voor jouw organisatie of je kan deze omzetten in een Network Script. Hiermee kan je het distribueren naar je eigen netwerk (resellers, onafhankelijke adviseurs, collega ondernemingen, etc.). Hiermee kan jouw netwerk ook profiteren van het script. Scripts maken kan iedereen. Dit is eenvoudig te leren.

Leer meer over: