Idiligo is een software oplossing voor gestructureerde online 1:1 meetings. Met scripts komt Idiligo tot leven! Scripts bestaan uit een verzameling functies, die in een gestructureerde volgorde zijn gezet. Hiermee hoef je tijdens een online gesprek alleen maar de stappen in het script te volgen. En je verder geen zorgen te maken over het uitleggen van het product of de dienst op de verkeerde wijze, met de verkeerde informatie of het vergeten van stappen tijdens het sales proces. Of je nu een salesgesprek, een financieel adviesgesprek of sollicitatie voert: altijd de juiste boodschap – gestructureerd en consistent!

Er zijn drie verschillende typen scripts. Lees meer over: