Idiligo bewaart de gegevens van de online meetings voor een bepaalde tijd. Daarna wordt de online meeting verwijderd inclusief alle verzamelde gegevens.

Login in je Idiligo account en klik op ‘sessie geschiedenis’

2. Je ziet het overzicht van alle bewaarde online meetings. De expiratie-datum geeft aan hoe lang de gegevens nog bewaard worden. De standaard expiratie-datum op 60 dagen en kan worden aangepast in de instellingen van je account.

3. Om de sessie handmatig te verwijderen:

A. Klik op X

B. Bevestig de verwijdering.

4. Als je de expiratie-datum wilt aanpassen voor een online meeting

A. Ga naar meeting geschiedenis en klik op het pennetje

B. Klik op het tabblad ‘Algemeen’ en pas de expiratie-datum aan