Ja, als je de online meeting correct afsluit, wordt alle verzamelde informatie (documenten, ingevulde formulieren, notities, etc.) bewaard.

Je kan de details in je sessie geschieden opvragen:

1. Login in je Idiligo account en klik op ‘sessie geschiedenis’

2. Zoek door de lijst van online meetings naar degene waarvan je de informatie wilt hebben. Klik op het pennetje.

3. De inhoud staat onder de verschillende tabbladen:

A. Klik ‘Verzamelde gegevens’ om de gegevens te bekijken zoals de ingevulde formulieren.

B. Klik op ‘Bestanden’ om de gebruikte bestanden uit de online meeting te bekijken of downloaden.

C. Klik ‘Notities’ om de gemaakte (niet zichtbare) notities tijdens de online meeting te bekijken.