Er zijn twee manieren om te bepalen waar de digitale handtekening wordt geplaatst op het document:

• Het script geeft aan waar de handtekening komt te staan; bijvoorbeeld rechtsonder op de eerste pagina
  • Het document geeft aan waar de handtekening komt te staan door het gebruik van sign tags

In beide gevallen is het onderteken proces hetzelfde.

Klik hier voor meer informatie over het ondertekende document in uw Idiligo account na de Online Meeting.