Als eerst dien je te bepalen waar je de digitale handtekening wilt hebben in het document. Er zijn namelijk 2 opties:

A. De handtekening wordt automatisch geplaatst op een vaste plaats. In het public script Upload & Sign is dit rechtsonder op de eerste pagina. Dit staat ingesteld in het script en kan je voor je Eigen Scripts zelf aanpassen.

B. De handtekening wordt geplaatst op de plek in het document waar je een sign tag hebt toegevoegd.

Een sign tag is de volgende code die je toevoegt aan het document:

• eenvoudig: ##SIG{}    zet deze code op de gewenste plaats van de handtekening
  • geavanceerd : ##SIG{ x:'0mm',y:'-15mm',w:'5cm', h:'1.5cm'}    zet deze code op een willekeurige plaats op de juiste bladzijde van het document en de x,y bepalin de positie op de pagina en w,h de afmeting van de handtekeningenveld.

Neem de volgende stappen om een sign tag te plaatsen:

1. Creëer het document dat je wilt laten tekenen

2. Plaats een sign tag op elke plek waar je een handtekening wilt

3. Maak de sign tag onzichtbaar door de kleur aan te passen naar wit

4. SLA het document op als PDF, of gebruik de functie automatisch documenten genereren.

5. Het document is gereed om te worden ondertekend. De handtekening staat precies op de juiste plaats.

Tip: Lees hoe digitaal ondertekenen werkt