Er zijn 3 mogelijke manieren om een script aan je Idiligo-account toe te voegen:

1. Maak je eigen script. Lees er hier meer over.

2. Een bedrijf in je netwerk biedt je een netwerkscript aan door een bestellink naar je te sturen. Dit kan een verkoop- of adviesscript zijn of iets anders. Klik op de link om het script te activeren.

3. Gebruik de Network Script Store op de Idiligo-website om een script aan je account toe te voegen. Om dit te doen:

3.a. Selecteer het script dat je wilt activeren

3.b. Klik op 'Nu bestellen'.

3.c. Er verschijnt een pop-up. Als je al een Idiligo-account hebt, voer je je e-mailadres in en klik je op 'Verzenden'. Het script wordt aan je account toegevoegd.

Als je nog geen account hebt, kan je je aanmelden voor een Idiligo FREE-account inclusief het script door te klikken op 'Aanmelden voor een Idiligo Free-account'.