Je kan kiezen of je de deelnemer direct wilt uitnodigen (1) of op een later moment (2) tijdens de online meeting.

1. Bij het starten van de online meeting verschijnt er een pop-up:

Of

A: Geef de deelnemer de Sessie ID door, welke hij kan invullen op de Idiligo website (deelnemen). Lees meer, 'Hoe kan mijn deelnemer aan een Idiligo online meeting deelnemen?'

of

B: Kopieer en plak de link en verstuur deze naar de deelnemer

of

C: Idiligo verstuurt automatisch een email naar de deelnemer. Vul eenvoudig het email-adres in en klik op ‘Verstuur’.

Tip: Als je eerst door het script wilt lopen zonder een deelnemer, sluit deze pop-up en ga verder. Je kan op elk moment een deelnemer uitnodigen (2).

2. Om een deelnemer uit te nodigen op elk gewenst moment, klik op ‘uitnodigen deelnemer’ aan de rechterzijde en de uitnodigings-pop-up van stap 1 verschijnt opnieuw.